Nicolae Guţă refuză să-i răspundă lui Beyonce de România! Ce a făcut manelistul de ziua fiicei, pe care nu a mai văzut-o de câteva luni

+3 click pentru
galerie

Nicolae Guţă refuză să-i răspundă lui Beyonce de România! Ce a făcut manelistul de ziua fiicei, pe care nu a mai văzut-o de câteva luni © captură video

Nicolae Guţă a devenit tată pentru a 11-a oară în urmă cu câteva luni, atunci când soţia lui, Cristina, a născut. Beyonce de România, cea cu care are o fetiţă, face acuzaţii. Blondina susţine că tatăl fiicei sale nu îi mai răspunde la telefon. 

Invitată în cadrul emisiunii Star Matinal de la Antena Stars, Mădălina Dumitru a vorbit despre relaţia pe care o are acum cu Nicolae Guţă. Nu mai vorbesc deoarece, susţine ea, cântăreţul nu îi răspunde nici ei şi nici mamei sale. A povestit cum i-a trimis câteva fotografii cu Anais de la ziua ei de naştere, însă nici atunci nu a primit vreun răspuns.

"Îi trimite pensie alimentară. Ştiu că este divorţat. Ştiu că mai are un copil. Vorbesc cu familia ei, cu fratele ei, Marian. Ea se bucură foarte mult când îi vede. Cu tatăl ei a mai încercat mama să îi mai scrie. I-am trimis poze cu fata, nu a răspuns. 

Acum înţeleg că nu mai e cu ea, are cântări, e mai mult singur. Nu răspunde. I-a trimis de ziua ei suma cât ar face pensia alimentară de ziua ei. Să văd dacă primesc pensia în următoarele luni. Creşte, e răsfăţată, o fetiţă are mama. Eu acum fac cursuri, mă orientez spre gene, sprancene, make-up. Vreau să mă reapuc de cântat. Am două piese pe care trebuie să le scot. Vreau să îmi găsesc formaţie, să merg la evenimente", a spus Mădălina, cunoscuta drept Beyonce de România. 

Între timp, Nicolae Guţă se pregăteşte pentru botez

Nicolae Guţă a dezvăluit recent că a început lucrările pentru o nouă casă, pentru cel mai mic membru al familiei. Cristina a declarat pentru Antena Stars că, cel mai probabil, botezul va avea loc în luna noiembrie. "S-ar putea să-l facem în noiembrie, este şi el mai liber atunci. Acum are foarte multe cântări, e foarte ocupat, a fost prins", a spus Cristina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro