Asemănarea neștiută dintre înmormântările lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete. Amândoi au avut un destin crunt

Asemănarea neștiută dintre înmormântările lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete. Amândoi au avut un destin crunt © Arhiva

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș s-au stins din viață la doi ani distanță și ambii au avut parte de un sfârșit tragic.

Cornel Galeș, fostul soț al Ilenei Ciuculete, s-a stins din viață în urmă cu aproape două săptămâni, în urma unui grav accident de circulație, petrecut în Spania. El a fost condus pe ultimul drum în urmă cu două zile de familie și prieteni și îngropat lângă cea care i-a fost soție peste 20 de ani, la cimitirul Străulești II din Capitală. Pe lângă faptul că au fost înmormântați împreună, cel care s-a ocupat de ceremonie a fost duhovnicul Grigore Mazilescu, cel care le-a fost confident pe tot parcusul căsniciei și care îi ajuta în momentele de impas, scrie click.ro. Cei doi îl vizitau de fiecare dată când aveau câte o problemă, iar acum a fost cel care a spus ultimele cuvinte la căpătâiul amândurora.

La înmormântarea lui Cornel Galeș, duhovnicul Grigore Mazilescu a ținut un discurs emoționant după terminarea slujbei de la biserică, fiind omul care a fost cel mai aproape de sufletul celor doi soți. 

Fiul Ilenei Ciuculete a îngropat securea războiului la înmormântare

Mugurel Sfetcu, unul dintre fiii Ilenei Ciuculete, cel cu care Cornel Galeș a dus lupte seculare prin instanțe după moartea artistei, a lăsat trecutul în urmă și a decis în ultimul ceas să îl comemoreze pe fostul soț al mamei sale. 

"Este un moment trist. Am primit și noi tragica veste și ne pare rău că s-a întâmplat așa ceva. Este un eveniment extrem de trist și nu pot să spun decât "Condoleanțe!" familiei si "Dumnezeu să îl odihnească!". Mai multe nu vreau să comentez și nici nu cred că este momentul. Se spune că Bunul Dumnezeu le așază mereu pe toate în ordine, că face mereu ceea ce e drept. Dumnezeu să îl odinească. îmi pare rău!", a declarat Mugurel Sfetcu, pentru wowbiz.ro. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro