Astăzi este un familist convins şi a luat calea credinţei, dar mai ţineţi minte cum era Vali Vijelie când ''iubea două femei?''. Artistul a recunoscut că şi-a înşelat soţia

+3 click pentru
galerie

Astăzi este un familist convins şi a luat calea credinţei, dar mai ţineţi minte cum era Vali Vijelie când ''iubea două femei?''. Artistul a recunoscut că şi-a înşelat soţia © Facebook

Astăzi este un familist convins şi a luat calea credinţei, dar în urmă cu mai mulţi ani, Vali Vijelie era unul dintre cei mai cuceritori bărbaţi, asta chiar dacă acasă avea nevastă.

Vali Vijelie îşi merită pe deplin numele, cel puţin în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. A trecut prin momente mai puţin plăcute atunci când soţia sa nu a mai putut trece cu vederea escapadele artistului şi a recurs la....forţa fizică.

Cu toate că gurile rele vorbeau despre infidelităţile lui Vali Vijelie pe la colţuri, acesta şi-a păstrat calmul şi mai mult decât atât, a negat că ar exista probleme în căsnicia sa. Dar, putem citi printre rânduri că adevărul este altul.

Aşa cum spune şi artistul în celebra lui melodie...e greu să iubeşti două femei, să nu ştii pe care o vrei, însă până la urmă Vali Vijelie s-a cuminţit şi a realizat că femeia de care are nevoie este mama copiilor săi. 

Chiar dacă a mai călcat strâmb, Vali Vijelie tot acasă s-a întors, la soţia lui, care l-a primit de fiecare dată. În orice caz, artistul a pus întotdeauna familia pe primul plan chiar dacă a mai existat câte o tentaţie care îl abătea pentru o scurtă perioadă de timp de pe drumul cel bun.

Şi tocmai pentru că familia are prioritate mereu în viaţa artistului, acesta a făcut sacrificii pentru ca lor să le fie bine, potrivit Antena Stars.

''Bărbaţii care au bani au femile cele mai tari. Cine e fără de păcat să dea cu piatra. Îmi asum răspunderea că îmi place viaţa. Orice bărbat se uită, care e cel mai corect are din partea mea o casă. Sunt multe de spus, ochii văd, inima cere. Hoţul neprins e negustor cinstit. Nu m-a prins niciodată soţia'', a spus Vali Vijelie, în urmă cu mai mulţi ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro