Augustin Viziru a dezvăluit dacă va avea fată sau băiat: „Sunt foarte fericit”

+3 click pentru
galerie

Augustin Viziru a dezvăluit dacă va avea fată sau băiat © Instagram

Sunt clipe emoționante pentru Augustin Viziru. Deja bucurându-se de succes în plan profesional, actorul a anunțat, recent, că se va focusa în următoarea perioadă pe viața de familie. Tot atunci a dezvăluit și că va deveni tată și că urmează să se căsătorească cu femeia care va aduce pe lume primul lor copil.

Între timp, Augustin Viziru a reușit și să afle un detaliu foarte important despre sarcina viitoarei sale soții: dacă așteaptă băiat sau fată.

Augustin Viziru, despre sarcina iubitei

Secretos din fire, Augustin Viziru a reușit să o țină foarte bine ascunsă pe femeia care îl va face tată pentru prima oară. Chiar și așa, nu ține chiar tot pentru el, așa că a dezvăluit ce sex are copilul care va veni în curând pe lume, dar și cum a reacționat atunci când a primit vestea că va avea o familie.

„A fost foarte emoționant momentul (n.r. atunci când a aflat despre sarcină). După accidentare au urmat niste momente grele pentru mine. M-am emoționat și am spus că o să am o familie. Vreau să rămână viața mea personală. Nu vreau să vorbesc despre viața mea. Este o sarcină avansată. Asta pot să spun, lucrurile merg cum trebuie. Sunt foarte fericit. Se pare că este fată”, a povestit Augustin Viziru, la o emisiune TV.

Tot acum câteva zile, mama lui Augustin Viziru a făcut și ea o dezvăluire mai puțin plăcută. În urmă cu ceva timp, femeia a suferit un accident vascular cerebral.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro