Aurel Pădureanu, despre zvonul că soţia lui, Cornelia Catanga, ar fi orbit. VIDEO

Aurel Pădureanu, despre zvonul că soţia lui, Cornelia Catanga, ar fi orbit. VIDEO © captură video

S-a zvonit că îndrăgita artistă Cornelia Catanga a orbit după ce i s-a montat un stent la inimă. Soţul ei, Aurel Pădureanu, a oferit ultimele detalii despre starea ei de sănătate şi a negat cele vehiculate. 

La scurt timp după ce au apărut tot felul de zvonuri potrivit cărora Cornelia Catanga a orbit definitiv, Aurel Pădureanu a intrat în direct prin intervenţie telefonică la Antena 3 şi a dezvăluit că soţia lui se simte mult mai bine şi că vede la fel ca înainte.

"Cornelia se simte mult mai bine. A apărut un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Nu a orbit definitiv. Şi-a mai revenit. A făcut un stop cardio-respirator şi i s-a pus un stent la inimă. Deocamdată, starea ei este bună. Ea vede şi cum vedea înainte.", a spus Aurel Pădureanu.

De asemenea, Aurel Pădureanu a declarat că, cel mai probabil, astăzi va fi dusă în salon, iar peste maxim cinci zile, externată.

"Astăzi s-ar putea s-o ducă în salon, până acum a fost la Terapie Intensivă. Şi cred că o mai ţin vreo patru sau cinci zile.", a continuat Aurel Pădureanu.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro