Aurelian Temișan a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu artistul

+3 click pentru
galerie

Aurelian Temișan a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat cu artistul © arhiva

Aurelian Temișan și-a speriat pentru câteva minute fanii cu o fotografie dintr-un cabinat medical, însă tot el a fost cel care a lămurit întreaga situație. Cântărețul a mărturisit că a ales să facă câteva investigații pentru a știi că totul este în regulă.

Aurelian Temișan este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți și oameni de televiziune de la noi. Bărbatul are o carieră de mulți ani în spate, dar și momente mai puțin plăcute peste care a trecut cu brio de fiecare dată.

Pentru că o dată cu vârsta apar și problemele de sănătate, cântărețul a ales să-și facă o serie de investigații pentru a știi că totul este în regulă și se poate bucura în continuare de viața de familie, cât și de carieră. 

”Ieri, în jurul prânzului, am avut ocazia să ajung într-un loc nou, unde am cunoscut oameni extrem de prietenoși, luminoși, plini de energie bună și pregătiți să facă oricand bine.[...] O dată cu trecerea anilor, grija față de propria persoana trebuie să și fie mai aprofundată.”, a scris cântărețul pe contul său de socializare. 

Aurelian Temişan este căsătorit cu Monica Davidescu și împreună au o fetiță. Aceștia au fost dintotdeauna consideraţi un exemplu pentru cei din jur. Se iubesc mai mult ca niciodată şi nu au fost niciodată implicaţi în scandaluri, stând departe de gurile rele.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro