Autopsia Cristinei Țopescu, finalizată. Legiștii au găsit medicamente în organism

Legiștii au găsit medicamente în organismul Cristinei Țopescu © Arhiva

Cristina Țopescu a murit în jurul Anului Nou, detaliu aflat în urma anchetei începută de oamenii legii. Medicii legiști au finalizat autopsia, au făcut deja documentația, iar actele au ajuns deja pe masa procurorilor care se ocupă de caz.

Decesul a survenit acum ceva timp, în urmă cu aproximativ două săptămâni. Autopsia s-a realizat cu dificultate, potrivit unor surse citate de România TV, din cauza gradului ridicat de descompunere al trupului neînsuflețit.

Legiștii au găsit în stomacul Cristinei Țopescu medicamente și, totodată, s-au prelevat  probe, urmând să se facă expertize toxicologice amănunțite pentru a se vedea ce medicamente a ingerat Critina Țopescu înainte de a se stinge din viață. (citește și: Cristina Țopescu, mesaj disperat pentru un apropiat, cu puțin timp înainte să piară. "Sunt la capătul puterilor")

Procurorii au stabilit ca moartea Cristinei Țopescu să fie considerată una suspectă, având în vedere condițiile misterioase în care a fost găsită jurnalista. Trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost descoperit abia aseară, duminică, 12 ianuarie, deși decesul ar fi survenit în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Ancheta dosarului morții Cristinei Țopescu este în continuare în desfășurare, iar oamenii legii vor afla în următoarele zile cum a murit, de fapt, Cristina Țopescu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro