Zestrele căsniciei cu Ilie Năstase! Ioana Simion a dezvăluit ce avere impresionantă are

+3 click pentru
galerie

Zestrele căsniciei cu Ilie Năstase! Ioana Simion a dezvăluit ce avere impresionantă are © Arhivă

Toată lumea știe (sau măcar bănuiește) că un mariaj cu Ilie Năstase nu vine fără niște recompense financiare. Fostul tenisman este un cu adevărat înstărit și, în trecut, a dovedit că este în stare să facă niște cadouri extraordinare pentru femeile din viața lui.

Pe lângă cariera sa sportivă de invidiat, Ilie Năstase, zis Nasty, s-a remarcat și prin viața romantică plină de năbădăi. A avut mai multe căsnicii, iar soțiilor sale le-a oferit totul, de la bijuterii până la case, mașini sau chiar afaceri.

Ce avere are Ioana Simion

Același noroc îl are și Ioana, a cincea sa soție. Bruneta susține, însă, că are un nivel de mândrie, care o împiedică să accepte chiar orice fel de cadou. Drept urmare, actuala doamnă Năstase a lămurit și care este situația cu zvonitul apartament primit cadou de la Năstase.

„Ilie Năstase nu mi-a cumpărat nici o casă. Acest apartament cu trei camere a fost achiziţionat de mine, anul trecut, până să îl întâlnesc pe el. În Constanţa mai deţin două apartamente: unul dobândit în timpul căsătoriei, altul imediat după divorţ. Este vorba de 22 de ani de căsnicie, plus că am avut şi câteva afaceri: în agricultură, un bar, spălătorie şi un magazin. Şi maşinile sunt cumpărate tot de mine”, a spus Ioana Năstase, pentru Click!

Care este valoarea totală?

Ioana Năstase este fericita deținătoare a trei mașini de lux, toate de la același brand. În total, bolizii valorează peste 200.000 de euro. Ea le conduce, având în vedere că Ilie Năstase are permisul suspendat, în urma scandalului de anul trecut cu polițiștii de rutieră.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro