Ca să scape de divorț, Ilie Năstase a făcut-o pe Ioana Simion vecină cu Brigitte! Cum a împăcat-o pe soția sa

+3 click pentru
galerie

Ca să scape de divorț, Ilie Năstase a făcut-o pe Ioana Simion vecină cu Brigitte! Cum a împăcat-o pe soția sa © Arhivă

Eterna problemă a lui Ilie Năstase: își supără cam tare nevestele. Deși totul părea perfect în paradis, fostul tenisman a reușit să o supere și pe actuala doamnă Năstase, Ioana Simion. Dar, în stilul caracteristic, a găsit manevra perfectă de a o împăca.

În urmă cu ceva timp, exploda bomba. Ioana Simion îți exprima, public, supărarea față de soțul ei. Ilie Năstase a călcat pe bec, susține bruneta, iar acest lucru s-a lăsat cu un scandal monstru. L-a amenințat pe fostul sportiv cu divorțul, după ce a anulat nunta programată pentru weekendul viitor.

Speriat din cale afară, Ilie Năstase a recurs la marea manevră care nu dădea greș nici cu fosta lui soție, Brigitte, actuala doamnă Pastramă. A băgat mâna adânc în buzunar și a scos suma necesară pentru a cumpăra un apartament în toată regula!

Ioana, vecină cu Brigitte

Nu, nu. Nu-i doar atât. Înainte de asta, Nasty a dus-o pe soția sa într-o minunată vacanță în Turcia, acolo unde au avut grijă să reaprindă flacăra pasiunii, scrie Click!

Dar, bineînțeles, cireașa de pe tort a fost un apartament minunat din Nordul stațiunii Mamaia, imbobil care ar avea o mega valoare de 100.000 de euro! Dar, în mod uluitor, nu asta e cel mai interesant lucru, ci faptul că apartamentul este practic la o aruncătură de băț cu cel deținut de Brigitte Pastramă. Cine știe, poate la un moment dat se vor putea saluta de la balcon!

Ce spunea Ilie Năstase

Odată cu apariția zvonurilor despre anularea nunții, Ilie Năstase a încercat să calmeze apele, dând vina pe pregătiri, care nu mergeau așa cum ar fi trebuit.

„Nu merg deloc bine pregătirile de nuntă. Cred că am făcut o greșeală că am anunțat în 17 august, cred că o să o punem poate la anul. Ea vrea să fie mireasă că nu a fost până acum. Eu am fost de vreo 5 ori. Eu spun că asta e ultima nuntă, tot ce am avut înainte rămân amintiri frumoase, unele mai puțin frumoase, pentru mine ultima persoană cu care ești contează”, a declarat Ilie Năstase, într-o emisiune TV.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest