Averea stăpânei like-urilor! Cum arată locuinţele de vis ale Denisei / VIDEO

Averea stăpânei like-urilor! Cum arată locuinţa de vis a Denisei / VIDEO © captură video

E influencer de top şi două case de poveste! Una cu pereţii aurii, în stil baroc şi alta argintie, cu un dormitor cabaret. Deşi e pretenţioasă la capitolul design, frumoasa Denise a dezvăluit că are obiecte de la 7 la mii de euro!

Denise, stăpâna a doi căţei, dar şi a resedinţei Aurii, primul mic palat în care superba blonda a primit cu braţele deschise echipa "Acces Direct".

Cine e Denise? Ei bine, "sunt o simplă fata care a avut norocul de a fi placută pentru a fi eu. Ceea ce ma bucura enorm de mult", a spus Denise.

Denise nu a avut designer sau pe cineva care să o ajute. S-a inspirat de pe internet şi ce a ieşit a stârnit invidie!

E cazul să mergem mai departe şi să vedem un spaţiu unde viaţa pare mai roz decât oriunde. 

"Totul a plecat de la aceste aplici... Sunt foarte ieftine, cred ca au fost 80 de lei. La mine o să vezi şi lucruri scumpe şi ieftine. Contează să-mi placă", a continuat Denise.

Nu găteşte, ci comandă mancare, dar când vine vorba de răsfăţ... e numărul 1! Şi aşa echipa Acces Direct a descoperit o baie ca pentru zeiţe.

Echipa a ajuns şi în camera de care stăpâna reşedinţei de lux e cel mai puţin mândră: dormitorul!

Dar staţi aşa! Până acum, nu a fost decât... încălzirea sau... prima rundă din bogaţiile lui Denise. Pentru că... diva, aşa cum ne-a promis, a mai arătat o reşedinţă, în toată splendoarea ei.

Aşadar, echipa Acces Direct a păşit în sanctuarul numărul 2 al frumoasei Denise, numită şi: micul palat argintiu.

Şi aici, draperiile şi perdelele, la fel ca toate decoraţiunile, de altfel, au fost alese cu maaare grijă. Dacă în casa aurie, decorul era unul regesc iar candelabrele făceau diferenţa, aici lustrele sunt cu totul alt stil!

Toate aceste accesorii stau la loc de cinste în dormitorul cabaret, unde oglinzile, aromele din sticluţe şi motivele de pe preţi te duc cu gândul la... o relaxare deplină!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro