Babană, cel mai bogat concurent de la "Chefi la cuțite" a dat o avere pe o pereche de pantofi. "Îmi place să investesc". VIDEO

Babană, cel mai bogat concurent de la "Chefi la cuțite" a dat o avere pe o pereche de pantofi. "Îmi place să investesc". VIDEO © Facebook

Răzvan Babană a devenit un nume sonor în lumea showbiz-ului românesc odată cu participarea la Chefi la cuţite. Babană a arătat cum a ajuns să fie cel mai bogat concurent, după ce a refuzat să mai primească bani de la părinţi.

Răzvan Babană recunoaște că investește foarte mulți bani în imaginea lui și este pasionat de brandurile scumpe. Fostul concurent de la "Chefi la cuțite" a dat 1000 de dolari pe o singură pereche de pantofi.

"Mie îmi place foarte mult să investesc mai mult în hainele de pe mine, cu care pot să ies. Cea mai scumpă piesă este o pereche de pantofi pe care am purtat-o o singură dată, că am dat foarte mulţi bani. Sunt o pereche de pantofi făcuţi din piele de pisică de mare, i-am adus din America, depăşesc 1000 şi ceva de euro.", a spus Răzvan Babană, la Xtra Night Show. 

Are o afacere de succes

Dar să înlocuim universul nostalgic cu afacerea pe care Răzvan Babană o deţine în Deta. Babană are succes în afaceri, aşa că nu se poate plânge că economia de piaţă scârţâie! Poate de aceea, este şi puţin cam încrezut!

"Eu având experienţă, undeva la 10 ani, şi fiind unul dintre cei mai cunoscuţi designeri florari, noi deschizînd de aproape un an de zile punctul nostru forte a fost numele Babană e pe val în zona asta!  Mamă, vreţi să mă prindă ăştia... pot să îţi zic care a fost cel mai slab weekend de când sunt wedding planner, 7.000 de lei într-un weekend slab. Se dublează, triplează şi veniturile.", a mai spus Răzvan Babană.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro