Cum arăta Răzvan Babană înainte să participe la ''Chefi la cuţite''. Era slab tare / FOTO

+3 click pentru
galerie

Cum arăta Răzvan Babană înainte să participe la ''Chefi la cuţite''. Era slab tare / FOTO © Facebook

Răzvan Babană este unul dintre cei mai apreciaţi concurenţi de la Chefi la cuţite. Tânărul nu a câştigat sezonul 7 al competiţiei, însă le-a câştigat inimile tuturor celor au urmărit emisiunea.

Tânăr, vesel şi plin de viaţă, Răzvan Babană a reuşit să le arate tuturor că în bucătărie este nevoie de ceva mai mult decât de priceperea propriu-zisă în ceea ce priveşte gastronomia.

Răzvan Babană le-a intrat la suflet fanilor şi a reuşit să aducă un aer proaspăt şi plin de voioşie competiţiei. În plus, viaţa sa s-a schimbat radical, iar visurile pe care le are simpaticul fost concurent încep uşor-uşor, dar sigur, să prindă contur.

Astfel, una dintre cele mai mari dorinţe ale lui Răzvan Babană pentru noul an este legată de siluetă şi de felul în care arată. Răzvan Babană vrea să dea jos mai multe kilograme în plus, mai ales că în urmă cu ceva timp acesta era destul de slab, iar în galeria foto vă prezentăm imagini cu Răzvan Babană de dinainte să apară la Chefi la cuţite.

Răzvan Babană, mesaj emoţionant la final de an

Răzvan Babană a avut un an 2019 de poveste. Odată cu participarea la Chefi la cuţite, în viaţa sa au apărut noi oportunităţi şi şanse, iar viaţa i s-a schimbat foarte mult fostului concurent. La final de an, Răzvan Babană a avut un mesaj emoţionant pe reţelele sociale, în care le transmite fanilor gândurile pline de recunoştinţă.

''Mereu, la sfârșit de an, îmi place să fac retrospectiva acestuia. Ei bine, babanaşii mei, anul acesta a fost uimitor. Dintr-un simplu wedding planer am ajuns unul dintre semifinaliştii 'Chefi la cuțite'. Am crescut așa de frumos într-un mediu plin de pasiune, am scris 10 ani povești de dragoste desprinse din cărti. Ce am învăţat? Să trăiesc frumos, să mă accept, să mă bucur de mine, să fiu eu, să strălucesc și, cel mai important, să fiu om. Am trăit cel mai frumos an, am respirat fiecare moment, am muncit mai mult că niciodată. Răman cu amintirea plăcută a unei experiențe pe care nu o poți trăi decât o dată în viață'', a scris Răzvan Babană pe Facebook. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro