Chef Sorin Bontea le cere ajutorul fanilor. ''Eu sper ca împreună să facem o minune''

+3 click pentru
galerie

Chef Sorin Bontea le cere ajutorul fanilor. ''Eu sper ca împreună să facem o minune'' © Instagram

Chef Sorin Bontea le-a cerut ajutorul fanilor, în mediul online. Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați chefi din România, iar profesionalismul de care dă mereu dovadă i-a convins pe oameni că merită toată aprecierea lor. Tocmai de aceea, Chef Sorin Bontea are foarte mulți fani și prieteni, oameni care îl respectă și admiră.

Știind că se poate baza pe cei care îl iubesc, Chef Sorin Bontea a ținut să aibă o rugăminte de suflet față de toți fanii și prietenii lui care o pot ajuta pe Alexandra, o adolescentă încercată de viață.

Copila este prietenă cu fiica sa, astfel că Chef Sorin Bontea nu a vrut să fie indiferent și a sărit imediat să o ajute pe copila, care vrea să primească o nouă șansă la viață.

Mesajul inițial, cel prin care le este solicitat ajutorul oamenilor, a fost transmis de mătușa Alexandrei, care îi roagă pe toți cei care au posibilitatea să doneze cât de puțin, pentru ca Alexandra să poată merge în Turcia la tratament. Unul dintre cei care au sărit imediat să ajute a fost Chef Sorin Bontea, care, la rândul său, i-a rugat pe toți cei care pot să nu rămână indiferenți atunci când pot întinde o mână de ajutor.

''Viața lovește uneori din plin. Asta i s-a întâmplat și Alexandrei, prietena fiicei mele.
Eu sper ca împreună să facem o minune pentru acest copil. Multumesc tuturor''
, a scris Chef Sorin Bontea pe Facebook. Reacțiile din partea prietenilor săi au fost unele incredibile. Oamenii au promis să se unească, pentru ca în final, Alexandra să se poată face bine. ''Dacă suntem mulți, și 1 leu contează!! Aki este o fată deosebită și merită ajutată!!! 💜💜💜'', a scris unul dintre prietenii lui Chef Sorin Bontea pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro