Babană de la "Chefi la cuțite" e pus pe mari schimbări! "M-am îngrășat 40 de kilograme într-un an" / VIDEO

Babană de la "Chefi la cuțite" e pus pe mari schimbări! "M-am îngrășat 40 de kilograme într-un an" / VIDEO © captura video

Răzvan Babană vrea să spună adio kilogramelor în plus! A declarat în repetate rânduri că este un gurmand notoriu și că mâncarea este prima lui iubire, dar iată că acum vrea să își schimbe radical stilul de viață și să redevină cel de odinioară.

Nu multă lume știe că Babană, cel mai controversat concurent de la "Chefi la cuțite" a avut cu 40 de kilograme în minus în urmă cu doar un an. Răzvan Babană a dezvăluit și care este motivul pentru care s-a îngrășat atâtea zeci de kilograme.

"E ultima mea apariție așa, XXL. Am ajuns așa pe bază de stres. M-am îngrășat 40 de kilograme într-un an de zile. Sunt un organizator de evenimente de succes, pe baza oboselii și a nesomnului m-am transformat. Îmi place viața, nu mă opresc niciodată din a face ce îmi place, e normal să mănânci, nu prea există echilibru în viața mea. M-am hotărât să slăbesc, am făcut niște analize și nu au ieșit prea bine. Vârsta metabolismului meu este undeva la 40 de ani, chiar dacă eu am 25 de ani.", a declarat Răzvan Babană, la Xtra Night Show. 

Răzvan Babană a dezvăluit și care este dieta în care își pune încrederea că îl va ajuta să slăbească. Totodată, fostul concurent de la "Chefi la cuțite" a spus că aceasta este ultima lui apariție televizată cu atâtea kilograme în plus. 

"N-am nici un stres, viața e foarte frumoasă. La un moment dat am avut și 15 evenimente într-o seară. Nu am ore fixe de mâncare. Babană până acum a mâncat numai prostii, vin de la un restaurant, am mâncat platou tradițional, cu șoric, cu de toate. Asta este ultima zi în care mi-am satisfăcut poftele. Dieta am ținut-o și acum un an și jumătate, e strictă, în primele zece zile nu te poți atinge de altceva decât de tărâțe.", a mai spus Răzvan Babană


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro