Babană de la ''Chefi la cuțite'', mesaj pentru chef Sorin Bontea. Care este, de fapt, relația dintre ei

+3 click pentru
galerie

Babană de la ''Chefi la cuțite'', mesaj pentru chef Sorin Bontea. Care este, de fapt, relația dintre ei © Facebook

Răzvan Babană, fostul concurent de la Chefi la cuțite a devenit unul dintre cei mai iubiți participanți ai emisiunii datorită felului său de a fi.

Dincolo de priceperea în bucătărie și măiestria în organizarea cât mai bună a lucrurilor, oamenii l-au îndrăgit imediat pe Răzvan Babană pentru felul de a fi, pentru veselia și energia de care a dat mereu dovadă și pe care a încercat să le transmită dincolo de ecranul televizorului. Și chiar a reușit. Răzvan Babană este în continuare iubit, apreciat, iar oamenii au doar cuvinte de laudă la adresa sa.

În plus, Răzvan Babană a avut o relație foarte frumoasă nu doar cu colegii săi, ci și cu chef Sorin Bontea, cel care l-a vrut în echipa verde și cel care a avut cea mai mare încredere el. Și pentru că Răzvan Babană știe să fie un om recunoscător, acum a venit rândul lui să-și arate sprijinul față de omul care l-a ajutat cel mai mult în competiție.

Astfel, pentru că chef Sorin Bontea este concurent în acest sezon al emisiunii Asia Express, Răzvan Babană a decis să posteze un mesaj de încurajare pentru acesta pe rețelele sociale, mai ales că cei doi au o relație foarte frumoasă de prietenie. Răzvan Babană a vrut ca toată lumea să știe că îi este recunoscător chef-ului care l-a încurajat să-și continue visul gastronomic, așa că acum a sosit momentul ca el să fie cel care îi oferă sprijinul său lui chef Sorin Bontea.

''Aștept cu nerăbdarea Asia Express ! E rândul meu sa susțin cel mai bun mentor ! Am auzit ca o sa fie un show pe cinste ! ❤️'', a scris Răzvan Babană pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro