Preferata lui Scărlătescu, Bad Angie, a schimbat bucătăria. Blonda sexy gătește la Star Matinal și face ravagii în rândul bărbaților

+4 click pentru
galerie

Preferata lui Scărlătescu, Bad Angie, a schimbat bucătăria. Blonda sexy gătește la Star Matinal și face ravagii în rândul bărbaților © captura video

Bad Angie, preferata lui Cătălin Scărlătescu de la Chef la cuțite a venit în platoul de la Star Matinal și a pregătit surprize culinare pentru telespectatori, dar nu numai. Mai mult decât a găti, vedeta face și senzație în rândul bărbaților cu dansul provocator.

Invitata specială din aceasta dimineața la Star Matinal este Bad Angie, preferata lui Cătălin Scărlătescu de la Chef la cuțite. Vedeta a venit în platoul matinalilor pentru a le găti acestora cele mai bune preperate, dar și pentru a-i încanta cu dansul provocator. Blonda sexy este dorită de mulți bărbați. Cine nu și-ar dori o tânără care să gătească atât de bine, dar și care să arăte mult mai bine? Este o dorință pe care toți bărbați și-ar dori să fie îndeplinită. 

Vedeta a reusit să-i impresioneze pe Andrei Ștefănescu și pe Nasrin cu un preparat gustos, gătit chiar în platoul de televiziune, însă cei doi au fost uimiți și de mișcările acesteia. Mișcările de gătit se completează perfect cu mișcările de dans provocator, iar asta se poate observa cu ochiul liber chiar la Bad Angie.

Bad Angie are un copil

Angie Moisescu, pe numele ei adevărat, a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de douăzeci de ani. Puţini sunt cei care ştiu că "favorita lui Scărlătescu" de la Chefi la cuţite are un copil. Anul trecut, tânăra rămăsese însărcinată cu gemeni, însă a fost nevoită să renunţe la sarcină,  deoacere îşi punea viaţa în pericol.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro