Băieţelul Magdei Vasiliu s-a vindecat de cancer! "Copilul meu este în remisie totală, completă"

+3 click pentru
galerie

Băieţelul Magdei Vasiliu s-a vindecat de cancer © Facebook

După un an plin cu tratamente, chimioterapie, o intervenţie chirurgicală, dar şi multe investigaţii, băieţelul Magdei Vasiliu a scăpat de cancer. Prezentatoarea TV a făcut anunţul pe pagina ei de pe o reţea de socializare.

Magda Vasiliu zâmbeşte din nou! Băieţelul ei este în remisie totală, completă. A primit tratamentul de care avea nevoie, a dat dovadă de o ambiţie uimitoare, iar acum este din nou un copil sănătos. 

"Astăzi se împlineşte un an de când am ajuns la Roma. Un an în care am sperat, am suferit, am învătat, am plâns, m-am bucurat şi am aflat ce înseamnă cu adevărat cancerul. Un an de chimioterapie, o intervenţie chirurgicală, aplazie, analize săptămânale, investigaţii amănunţite, reevaluări făcute ca la carte... Grazie unor medici de un profesionalism incredibil precum Ida Russo, GM Milano, Aurora Castellano, Deborah Di Pasquale, Marco Giordano, dar şi multumitaă unor asistente care i-au venit mereu în întâmpinare lui Vlad, astăzi, copilul meu este în remisie totală, completă...

Am văzut ce înseamnă un spital dedicat cu adevărat copiilor, am văzut cum trebuie să fie îngrijiţi cu adevărat copiii oncologici, am învăţat să am încredere până în pânzele albe în deciziile medicilor şi în priceperea şi indemanarea asistentelor. Nu pot decât să le mulţumesc la nesfârşit din tot sufletul meu... cuvintele, evident, nu vor putea niciodată exprima recunoştinţa mea toată. Iar fără Cosmin Stoian, soţul meu şi fără mama lui, o doamnă şi o mamă în adevăratul sens al cuvântului, toată calea parcursă de Vlad ar fi fost una anevoioasă, dacă nu chiar imposibilă... Nu-mi doresc decât ca într-o zi, copiii romaâni să nu mai fie nevoiţi să plece în ţări străine pentru a avea o şansă la viaţă", a scris Magda Vasiliu.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro