Barbara Isasi, replică dură pentru Mihai Bendeac, după ce a aflat că o place: „Prietene, te îndrăgostești cam repede” / VIDEO

Barbara Isasi, replică dură pentru Mihai Bendeac, după ce a aflat că o place: „Prietene, te îndrăgostești cam repede” / VIDEO © spynews.ro

Barbara Isasi, frumoasa solistă a trupei Mandinga, invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast la adresa lui Mihai Bendeac, care a declarat public că este îndrăgostit de ea.

S-a bucurat Mihai Bendeac când a văzut-o pe Barbara Isasi? Ei bine, nu prea! „Nu m-am bucurat să o văd. Am simțit o rușine care m-a copleșit. Situația era penibilă pentru mine”, a declarat Mihai Bendeac.

„Mihai, poate tu nu știi despre sentimentele mele. Aici, în România, m-am îndrăgostit. Sunt aici ca să îți declar dragostea mea. Dar nu numai ție, tuturor. Nu pot să tac, trebuie să zic ce simt (...) Mă trezesc în fiecare dimineață cu un singur gând, cu un singur chip în minte. Mihai, te uiți la mine, știu că înțelegi. Eu nu mă feresc să-mi declar public iubirea, să-mi declar public dragostea. De asta sunt aici în fața ta și iubitul meu este în spate, mă așteaptă. Asta era pentru el. Am auzit că mă placi.”, a spus Barbara Isasi. 

Apoi, solista trupei Mandinga l-a întrebat pe Mihai Bendeac cum ar săruta-o, dar nu înainte de a-i atrage atenția că și-a tatuat pe degetul inelar „Never”(n. Niciodată). Barbara Isasi a încheiat momentul de roast spunându-i lui Mihai Bendeac că se îndrăgostește cam... repede!

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro