Cine e responsabil de „dispariția” Innei. Bărbatul a recunoscut tot: „Simt că este atrasă de mine”

+3 click pentru
galerie

Cine e responsabil de „dispariția” Innei. Bărbatul a recunoscut tot © Instagram

Ieri, o veste șocantă s-a propagat în spațiul presei din Rusia. INNA ar fi dispărut fără urmă la Moscova, cu tot cu trupa și alți apropiați din anturaj. La o simplă verificare, Spynews.ro a aflat că nici vorbă de o dispariție sau, și mai grav, de o răpire. Însă, un sâmbure de adevăr a existat – și anume faptul că Poliția din Rusia chiar a fost sesizată.

De cine? Ei bine, de un bărbat, fan înfocat al vedetei. Pe nume Mihail L., tânărul s-a arătat extrem de îngrijorat de faptul că INNA nu mai fusese activă pe rețelele de socializare de ceva vreme, potrivit Sputnik. Drept urmare, a recurs la ceva perfect logic (de notat ironia): să anunțe autoritățile că artista a fost răpită.

Cine a dat-o dispărută pe INNA

Conform sursei citate, bărbatul a fost contactat de postul rus de televiziune REN TV, care a apucat să îi „smulgă” niște declarații bărbatului. Acesta a recunoscut că el a fost cel care s-a dus la Poliție și a dat-o dispărută pe INNA.

„Simt că este atrasă de mine”, a spus fanul, care și-a conturat un întreg scenariu al unei dispariții fictive.

Știrea a pus pe toată lumea pe jar

Știrea a apărut pentru prima oară ieri, în spațiul public din Rusia. Era anunțat că INNA a dispărut și că oamenii legii conduceau o anchetă în jurul acestei informații.

„Poliția conduce o investigație în jurul informației conform căreia cetățeana de origine română Elena Apostolianu a dispărut în capitală. O femeie a zburat din București pe 26 octombrie și s-a cazat într-unul dintre hoteluri. Trebuia să meargă apoi la St. Petersburg, dar a încetat să mai comunice cu oricine. Pe urmă, prietenul ei s-a dus la Poliție”, a fost versiunea oficială oferită de oamenii legii. Bineînțeles, „lipsa de comunicare” s-a dovedit a fi doar o invenție, iar „prietenul” cu pricina s-a dovedit a fi fanul cel îngrijorat.

Reprezentanții Global Records, contactați de Spynews.ro, au infirmat știrea și au declarat că INNA se află în România, teafără și nevătămată.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest