Inna, dată dispărută în Rusia! Anunțul care i-a șocat pe fani

+4 click pentru
galerie

Inna, dată dispărută în Rusia! Anunțul care i-a șocat pe fani © Instagram

Vește șocantă în showbiz! Presa din Rusia a răspândit informația conform căreia Inna a fost dată dispărută în Moscova, după ce nu a mai răspuns la telefon. O sursă din Poliție ar fi comunicat că nimeni nu a mai dat nici de ea, nici de trupa ei, conform mskagency.ru.

Contactați de Spynews.ro, reprezentanții Global au infirmat însă știrea, despre care au spus că e fake news. Însă, timp de o bună bucată de vreme, presa din Rusia a propagat în mediul online informația conform căreia Inna ar fi dispărut fără urmă.

De unde a pornit haosul

Prima dată, informația a ajuns în presa din Rusia, o agenție de presă postând declarațiile unei aparente surse din Poliție. 

Un bărbat din St. Petersburg ar fi raportat dispariția Innei în Moscova, după ce ar fi rupt toate canalele de comunicare.

„Poliția conduce o investigație în jurul informației conform căreia cetățeana de origine română Elena Apostolianu a dispărut în capitală. O femeie a zburat din București pe 26 octombrie și s-a cazat într-unul dintre hoteluri. Trebuia să meargă apoi la St. Petersburg, dar a încetat să mai comunice cu oricine. Pe urmă, prietenul ei s-a dus la Poliție”, ar fi comunicat un agent, potrivit sursei citate.

Tot conform aceleași surse, oamenii legii au încercat să dea de persoana dispărută, însă aceasta nu mai răspundea la telefon. Mai mult, presupusul prieten al Innei a adăugat că nu doar ea a dispărut, ci și șoferul ei, psihologul personal și alți câțiva oameni.

Reacția Global

Contactați de Spynews.ro, reprezentanții Global au infirmat informația și au explicat că Inna este teafără și nevătămată și că este deja la București. Informația, însă, abia acum prinde amploare și continuă să stârnească vâlvă în presa din Rusia.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro