Inna, reacție senzațională când și-a auzit piesa într-un serial celebru: „A trebuit să dau înapoi”

+3 click pentru
galerie

Inna, reacție senzațională când și-a auzit piesa într-un serial celebru © Instagram

Este una dintre cele mai de succes artiste de la noi și continuă să ajungă pe culmi tot mai înalte. Inna se bucură deja de foarte mulți fani la nivel global, iar cea mai recentă realizare bifată de cântăreață are legătură cu seriale și jocuri celebre.

Inna a cucerit deja topurile radiourilor din diverse țări, iar acum a venit momentul să dea pe spate oamenii și prin intermediul jocurilor și al serialelor.

Inna, muzică pentru jocuri și seriale

Recent, artista a rămas mută atunci când și-a auzit piesa „Tu Manera”, care are 27 de milioane de vizualizări pe Youtube, în serialul Grand Hotel, produs de Eva Longoria.

„Am rămas surprinsă, era o scenă în care două personaje din film discutau şi era aşa un background şi a trebuit să dau înapoi pentru că nu mi-a venit să cred că se întâmplă lucrul ăsta”, a explicat Inna, conform stirileprotv.ro.

Succesul Innei nu se oprește, însă, aici. Artista a fost aleasă să aibă o piesă și în cel mai nou joc al celebrei serii „Need for Speed”.

„M-am trezit cu foarte multe story-uri de la fanii mei cum că este pe Need for Speed, este un joc pe care îl jucam şi eu în copilărie. Mă simt extraordinar de împlinită, mă simt fericită, cred că pot spune că trăiesc cea mai intensă perioada din viaţa mea pentru că asta este muzica pe care am scris-o eu din sufletul meu, bineînţeles alături de colegul meu drag, David”, a mai spus Inna.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest