Inna și presupusul iubit, vacanță de vis în Santorini! Cine este bărbatul care o face fericită și cum s-au dat de gol

+3 click pentru
galerie

Inna și presupusul iubit, vacanță de vis în Santorini! Cine este bărbatul care o face fericită și cum s-au dat de gol © Instagram

Inna este plecată pentru câteva zile în vacanță în Santorini. Artista nu este singură, ci cu bărbatul despre care multă lume spune că este iubitul ei. Deși artista nu a făcut nici un gest care să trădeze acest lucru, ne-am dat seama că s-au dat de gol.

Atât Inna, cât și presupusul ei iubit, au postat fotografii pe conturile de Instagram făcute în același timp și în aceleași locuri, ceea ce ne face să credem că nu este o simplă coincidență, ci ar putea fi vorba despre o escapadă romantică. 

"Mi-ar plăcea să am o familie și o să-mi fac o familie, adică am o familie. Locuiesc cu părinții mei încă, dacă vă vine să credeți, îmi doresc și copii și tot ce își dorește un om care are un job la care pleacă dimineața și se întoarce seara.", a declarat Inna, la Antena Stars.  

Inna se relaxează într-o bine-meritată vacanță în Grecia, pentru câteva zile. După multe concerte și turnee, artista a considerat că merită câteva zile de relaxare, iar întâmplarea face că nu este singurică și ar fi alături chiar de bărbatul care o face fericită în viața ei. Presupusul iubit ar fi nimeni altul decât fotograful ei, care o însoțește în aproape toate vacanțele.

De la începutul carierei, Inna a avut mereu grijă ca viața ei personală să rămână privată și nu s-a afișat niciodată la brațul niciunui bărbat. Artista nu a vrut niciodată să ofere detalii despre persoanele cu care a avut o legătură amoroasă și mereu a vrut să fie cunoscută publicului pentru muzica sa și nu pentru altceva. Artista nu a fost implicată niciodată într-un scandal amoros și s-a ținut departe de bârfe, mai ales atunci când a venit vorba despre iubiții ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest