Betty Stoian și Cătălin Vișănescu, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botez. Când va avea loc fericitul eveniment

+3 click pentru
galerie

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botez. Când va avea loc fericitul eveniment © Instagram

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botez. Cei doi sunt extrem de fericiți și nerăbdători să-și creștineze băiețelul!

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu au povestit totul despre botezul copilului lor, într-o emisiune de televiziune. Cei doi au pus la punct aproape toate detaliile, pentru a sta liniștiți și pentru a se putea bucura în voie de frumosul eveniment, fără stres. Botezul micuțului Matthias Ștefan va avea loc pe 9 martie.

„La botez vor fi prieteni, cunoștințe. Bunicul (Florin Salam, n.r.) întotdeauna se implică, mai ales că atunci când am nevoie de el, este tot timpul în picioare. Nu a fost niciodată problema să îl sun și să nu fie lângă mine. El (Florin Salam, n.r.) nu este în țară, are concerte pe afară și îl așteptăm și pe el. Înainte de a mă reapuca de muzică, vreau să fac o mică-mare schimbare.
Vreau să cânt doar ce simt eu și ce vor cei de acasă, cei care mă plac și să fiu mult mai organizată. Să dau totul! La botez vreau să mă distrez. Tatăl meu cred că va cânta”
a spus Betty Stoian.

„Am zis să fie organizat botezul, să nu fie haos. Este un botez destul de mare, 200 și ceva de invitați. La meniu eu am lucrat mai mult, vom avea un meniu mai spre tradițional.Ținutele le-am ales, eu voi avea 2 costume de zi și unul de seară” a completat și Cătălin Vișănescu. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro