Betty Stoian spune adevărul, după ce s-a zis că a suferit de depresie: „Nici nu știu ce am spus”

+3 click pentru
galerie

Betty Stoian spune adevărul, după ce s-a zis că a suferit de depresie: „Nici nu știu ce am spus” © Instagram

Imediat după ce a născut, despre Betty Stoian s-a speculat că suferă de depresie postnatală Într-o emisiune de televiziune, vedeta a spus adevărul cu privire la acest lucru.

Betty Stoian a spus tot adevăratul despre așa-zisa depresie postnatala, prin care s-a zvonit că a trecut. Vedeta a declarat, într-o emisiune de televiziune că se simte foarte bine și singurul lucru ce a nemulțumit-o după ce a născut au fost kilogramele în plus. 

„Este foarte frumos cu copil mic acasă, cel mai frumos. Este un copil ascultător, un copil cuminte. Este ușor și frumos pentru că majoritatea copiilor mici sunt obositori, dar cu el, parcă este totul roz. Are 4 luni și jumătate. Nu am avut nicio depresie, nici nu știu ce am spus, sinceră să fiu. M-a întrebat un reporter dacă am fost în depresie și am zis că am avut o mică așa...Majoritatea femeilor care pun pe ele câteva kilograme, logic că vor să le dea jos. Sunt foarte bine! Mai am de dat vreo 4 kilograme jos. 
Ziua doarme cel puțin o oră, dar noaptea doarme până la 7-8 dimineața, nu se trezește. Îi dau să mănânce și se trezește așa zâmbind. Eu sunt foarte serioasă”
a povestit Betty Stoian, într-o emisiune de televiziune. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro