Betty Stoian se întoarce în muzică, la un după ce a devenit mămică: „Este piesa lui Adi Sînă”

+3 click pentru
galerie

Betty Stoian se întoarce în muzică, la un după ce a devenit mămică © Instagram

La un an de când a devenit mămică pentru prima oară, momentul care i-a schimbat total viața, Betty Stoian se pregătește să se relanseze în muzică. De fapt, nu doar se pregătește – a făcut deja primii pași, spre bucuria fanilor care așteaptă de ceva vreme să mai audă piese semnate de fiica lui Salam.

Betty Stoian a anunțat că se întoarce în muzică. După o pauză în care s-a dedicat mai mult vieții de familie, fiica lui Florin Salam este pregătită să își vadă din nou de cariera ei.

Betty Stoian colaborează cu Adi Sînă

În direct la „Răi da Buni”, Betty Stoian a dezvăluit că lucrează deja cu Adrian Sînă, cu care își dorea de multă vreme o colaborare. Și asta nu e tot! După acest featuring urmează și o piesă a ei, pentru care se pregătește intens din punct de vedere fizic. A ajuns la greutatea pe care și-o dorea, iar acum face ultimele „ajustări” în sala de sport.

„Este piesa lui Adrian Sînă, un om pe care îl admir. Trebuia să lucram de mai mult timp şi din păcate, nu a fost să fie, iar acum am început să lucrăm. Eu eram cu altcineva la o altă casă de discuri şi de asta nu s-a putut până acum.

Voi avea şi o piesă a mea, dar deocamdată nu am terminat-o şi mai am ceva de lucru la ea.

Am ajuns la kilogramele pe care mi le-am dornit dintotdeauna. Am vrut 52-53 de kilograme şi mai slabă de atât nu mi-ar sta bine. Catălin mă susţine ca de fiecare dată şi mă întreabă când filmez clipul, că şi Adi este plecat”, a spus Betty Stoian, la „Răi da Buni”.

Betty Stoian și Cătălin Vișănescu au devenit părinți în octombrie 2018. Cei doi au un fiu, pe nume Matthias Ștefan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro