După un an de când a devenit mamă, Betty Stoian le-a dat fanilor o veste nemaipomenită! Revenire în forţă / VIDEO

+3 click pentru
galerie

După un an de când a devenit mamă, Betty Stoian le-a dat fanilor o veste nemaipomenită! Revenire în forţă / VIDEO © Instagram

Betty Stoian şi-a surprins admiratorii! După mai bine de un an de când a devenit mamă pentru prima oară, fiica lui Florin Salam pregăteşte o revenire în forţă. Tânăra s-a apucat de treabă şi abia aşteaptă să le arate oamenilor despre ce este vorba.

Betty Stoian a filmat un nou videoclip. Alături de Adi Sînă, tânăra speră să dea lovitura cu o nouă piesă. A publicat doar câteva imagini din timpul filmărilor, fiind foarte încântată de faptul că în sfârşit îşi reia cariera. 

"Filmăm?", spune Adi Sînă în timp ce Betty ajungea în locul de filmare. Foarte fericită, tânăra mămică a dat din cap fericită că da. Ulterior au apărut şi câteva filmuleţe cu ea în timp ce filma, dar care sunt fără sunet, tocmai pentru ca piesa să fie o surpriză pentru toată lumea. 

"Îmi place mult vocea ta", i-a mai spus Adi Sînă lui Betty, iar ea a zâmbit, mândră că talentul ei este apreciat. 

„Este piesa lui Adrian Sînă, un om pe care îl admir. Trebuia să lucram de mai mult timp şi din păcate, nu a fost să fie, iar acum am început să lucrăm. Eu eram cu altcineva la o altă casă de discuri şi de asta nu s-a putut până acum. Voi avea şi o piesă a mea, dar deocamdată nu am terminat-o şi mai am ceva de lucru la ea. Am ajuns la kilogramele pe care mi le-am dornit dintotdeauna. Am vrut 52-53 de kilograme şi mai slabă de atât nu mi-ar sta bine. Catălin mă susţine ca de fiecare dată şi mă întreabă când filmez clipul, că şi Adi este plecat", a povestit Betty recent la Antena Stars.

Vă reamintim că Betty şi Cătălin Vişănescu au devenit părinţi pentru prima dată anul trecut, în luna octombrie. Fiul lor a primit numele Matthias Ştefan. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest