Betty Stoian a împlinit 19 ani! Cătălin Vișănescu, surpriză pentru soția lui, la miezul nopții

+3 click pentru
galerie

Betty Stoian a împlinit 19 ani! Cătălin Vișănescu, surpriză pentru soția lui, la miezul nopții © Instagram

Este zi de sărbătoare în familia lui Florin Salam! Fiica lui, Betty, a împlinit 19 ani, așa că a fost sărbătorită cu fast încă de la miezul nopții. Soțul ei i-a pregătit o surpriză. 

Betty Stoian a împlinit 19 ani. Cătălin, soțul ei, a pregătit un tort încă de la ora 00:00, cu lumânări pe el, în care a suflat vedeta. Cei doi au avut parte de o aniversare în trei, alături de fiul lor Matthias Ștefan. 

"La mulți ani iubirea mea! îți doresc tot binele din lume, multă fericire, împlinirea tuturor dorintelor si nu în ultimul rând multă sănătate! Este un an special pentru tine, pentru mine, pentru noi 3( Matthias, tu si eu) pentru ca este primul an in aceasta formula de 3 și îți mai doresc să avem aceeași iubire si dorintă unul față de celălalt! Să ne iubim la fel până la adânci batrâneți să ne putem bucura de minunea noastră mică! ❤️❤️😘😘", a scris Cătălin Vișănescu. 

Fiul lor le-a schimbat complet viața

Betty Stoian a povestit că viața ei s-a schimbat foarte mult de când a devenit mămică. Și, cum toată lumea se întreabă dacă ea și Cătălin Vișănescu formează, în continuare cuplul pe care îl aveau înainte de a deveni părinți, artista a răspuns extrem de sincer. 

”Eu dinainte să nasc și dinainte să rămân gravidă am avut o discuție cu Cătălin și mi-am propus chiar dacă voi deveni mamă, am zis că trebuie să ne gândim și la viața noastră, să avem intimitate, să nu se schimbe nimic. Am devenit mult mai responsabili. Nu prea mai ies așa în cluburi, ieșim cu câțiva prieteni așa mai lejer, suntem mai cuminți. Nu mă interesează dacă ne judecă lumea, dar nu trebuie să schimbi absolut nimic. Vreau să am o viață ok și să fim cât mai fericiți. Asta nu înseamnă că acum nu trebuie să mai ieșim. Eu sunt aia mai panicată, nu el, el încearcă să-și controleze stările astea dar nu a fost cazul, pentru că Matthias este un copil foarte cuminte. Este un tată foarte bun, foarte grijuliu. El și-a dorit fată, eu mi-am dorit băiat, deci a fost după inima mea”, a povestit Betty Stoian.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest