Beyonce de România a uitat total de ea! S-a îngrășat și a uluit cu ultima apariție

+5 click pentru
galerie

Beyonce de România a fost, o bună perioadă de vreme, una dintre cele mai frecvente prezențe din tabloide. Toată lumea o știa drept amanta lui Nicolae Guță – o blondă sexy, care întoarce privirile oricui, chiar și ale „Regelui Manelelor”.

Însă, de atunci a trecut ceva timp, iar Beyonce de România s-a transformat radical. În ultima ei apariție pe internet, acolo unde postează frecvent filmulețe și face live-uri cu admiratorii, blonda arată ca o altă persoană!

Mai plinuță, Beyonce de România a avut o apariție care nu amintește deloc de diva de odinioară. Fără machiaj și cu părul vâlvoi, nu pare deloc atât de îngrijită cum obișnuia să fie.

A trecut printr-o adevărată dramă

În urmă cu ceva vreme, Beyonce de România, pe numele ei adevărat Mădălina Georgiana Dumitriu, a decis să renunțe la silicoane, după ce implanturile mamare i-au cauzat numeroase probleme de sănătate.

„A fost la un pas de septicemie din cauza implanturilor cu silicon. Ca să nu moară, i-au tăiat sânii, i-au scos, definitiv implanturile. Şi, încă o dată o spun, dacă nu era acel medic să îi salveze viaţa, acum eram în doliu. Nu pot să spun prin ce am trecut cu ea. Făcuse o suprainfecţie…. A stat o săptămână în spital la Floreasca, e groaznic. Mă bucur că a scăpat cu viaţă, că e vie, dar prin ce a trecut din cauza impanturilor ălora nu poţi dori niciunui duşman”, explica mama vedetei, atunci.

Cântăreața se bucură acum de un bust natural, însă a fost nevoie de o lecție de viață dură pentru a ajunge la acest pas.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro