Cum arăta Beyonce de România când s-a lansat în muzică! Așa l-a dat gata pe Nicolae Guță

+5 click pentru
galerie

Cum arăta Beyonce de România când s-a lansat în muzică! așa l-a dat gata pe Nicolae Guță © Captură video

Acum este mamă, femeie de casă și se pregătește să revină în muzică, însă puțini mai știu cum arăta Beyonce de România atunci când s-a lansat și l-a dat gata pe Nicolae Guță. 

Beyonce de România, pe numele ei adevărat Mădălina Dumitru, a intrat în atenția oamenilor atunci când s-a cuplat cu Nicolae Guță. După câteva luni anunța că este însărcinată cu cunoscutul cântăreț și ulterior a adus-o pe lume pe Anais, fiica lor. Din păcate, relația lor nu a funcționat foarte mult timp, astfel că o bună perioadă s-au certat și și-au aruncat vorbe grele în diferite emisiuni TV.

Beyonce de România a rămas apoi singură să își crească fiica. A trecut și prin perioade mai grele, atunci când din cauza implanturilor la sâni a fost la un pas de moarte. Și-a scos apoi silicoanele pentru a se asigura că va fi bine.

Acum, Beyonce de România este hotărâtă să se descurce, astfel că lucrează într-un salon și face tot posibilul să îi ofere fiicei sale tot ceea ce are nevoie. 

Invitată în direct la Antena Stars, Beyonce de România a povestit cum este viața ei de acum. Se pare că Nicolae Guță nu mai vorbește cu ea, iar blondina susține că artistul nu le răspunde la telefon nici ei, nici mamei sale. 

"Cu tatăl ei a mai încercat mama să îi mai scrie. I-am trimis poze cu fata, nu a răspuns.  Acum înţeleg că nu mai e cu ea, are cântări, e mai mult singur. Nu răspunde. I-a trimis de ziua ei suma cât ar face pensia alimentară de ziua ei. Să văd dacă primesc pensia în următoarele luni", spunea Mădălina Dumitru. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro