Bianca și Bodi, ca doi adolescenți îndrăgostiți. Ipostază tandră a celor doi însurăței. FOTO

+3 click pentru
galerie

Bianca și Bodi, ca doi adolescenți îndrăgostiți. Ipostază tandră a celor doi însurăței. FOTO © Instagram

Am mai spus-o și în trecut: după fiecare despărțire, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să revină din ce în ce mai îndrăgostiți. Așa se face că, după ultima separare cu năbădăi, cei doi au luat direct urma stării civile.

Acum, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc pe culmile fericirii. Trăiesc perioada de aur a unui cuplu proaspăt căsătorit, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Cei doi proaspăt însurăței au postat o imagine cu o ipostază extrem de tandră. Alex Bodi, cu ochii închiși, se sprijină cu capul de pieptul soției sale, în timp ce blondina îl mângâie tandru pe cap. Este o ipostază destul de rară, având în vedere că cei doi preferă mai mult să afișeze latura mai sexy a relației lor.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după ce s-au căsătorit civil

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim...nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui.

Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate... (martori, n.r.). A fost discutată de mai multă vreme (cununia, n.r.). Nu știu...(nuntă, n.r.). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală”, a spus Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro