Cuplu bombă. Bianca de Ia "Insula Iubirii", relaţie cu un interlop temut din România! Prima ei reacţie. VIDEO

+4 click pentru
galerie

Cuplu bombă. Bianca de Ia "Insula Iubirii", relaţie cu un interlop temut din România! Prima ei reacţie. VIDEO © captură video

Este una dintre cele mai sexy ispite de la "Insula Iubirii" şi atrage imediat atenţia bărbaţilor. Însă, Bianca Pop s-a ţinut mult timp departe de relaţii. Acum, ies la iveală informaţii bombă despre legătura pe care o are cu un interlop temut din România. Îi leagă o poveste de dragoste? Avem prima ei reacţie!

Bărbatul misterios din viaţa ispitei de la "Insula Iubirii" este nimeni altul decât Ciprian Pian, unul dintre fiii legendei lumii interlope, Nicolae Duduianu. Imaginile în care apar împreună au ridicat multe semne de întrebare. Invitată în platoul emisiunii "Agenţia VIP", Bianca Pop a reacţionat!

"Ne cunoaştem cam de 5 ani. Eu am crescut cu aşa anturaje, pentru mine nu este nimic uau. Imaginile vorbesc. Ne înţelegem foarte bine, are grijă de mine eu fiind o persoană publică, el are un anumit statut. Îl ştie toată lumea, toată ţara. Îl respect foarte mult. Jos pălăria pentru el şi pentru familia lui.", a declarat Bianca, ispita de la "Insula Iubirii", la Agenţia VIP.

Deşi nu a spus clar şi răspicat că are o relaţie cu Ciprian Pian, Bianca Pop pare îndrăgostită lulea de celebrul interlop. Poate e doar o chestiune de timp până când vor oficializa relaţia. Chimie dintre ei se vede şi din avion! Cât despre pozele pe care le au împreună... nu mai rămâne nimic de comentat!

"Mă răsfaţă cum vreau eu. De la foarte bine în sus. Am mai spus că sunt o femeie foarte pretenţioasă, neaccesibilă. Ne înţelegem bine, prin anturaje comune. Nu este nimic uau că eu stau cu aşa persoane mai cunoscute. M-a cucerit cu caracterul său frumos, cei şapte ani de acasă. Ieşim în oraş, ne distrăm foarte mult. Eu chiar dacă nu am stat în Bucureşti, cunoscut foarte multă lume de aici. Nu îmi fac planuri. Mă bucur de viaţă, fericirea mea constă în mine, nu într-un bărbat", a mai spus focoasa brunetă. 

Interlopul, cunoscut pentru grija pe care o are faţă de femei, a uimit întreaga Românie în anul 2018, când intervenit pe stradă, după ce a văzut o femeie care intenționa să-și ia viața.

Gestul incredibil făcut de interlop

Atunci, Pian a postat pe un site de socializare un film în care intervine pe lângă o tânără care tocmai trăia o dramă sentimentală. În imagini apare o tânără blondă care vorbește cu iubitul ei la telefon. Aceasta plânge în hohote și îi spune bărbatului, un anume "Răzvan", că nu poate să trăiască fără el."Vreau neapărat să te văd. Mă sinucid, mă sinucid, nu mai pot să trăiesc!", țipă tânăra în telefon. Acesta este momentul intervenției liderului interlop, care se duce spre tânăra blondă și îi spune "Te rog frumos, pentru dragoste nu trebuie să te sinucizi..." 

Mai mult speriată de fiul lui Pian decât de moartea pe care și-o plănuia, blonda a uitat de sinucidere și, în timp ce încerca să ia distanță față de acesta, s-a liniștit și chiar a stabilit să se întâlnească cu bărbatul pentru care vroia să-și ia zilele.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro