Bianca Drăgușanu, acuzată de Alex Bodi că a luat mai multe pastile: „Am găsit-o întinsă pe jos”

După divorț, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își aruncă acuzații grave, la TV: „În momentul ăsta, consider că mă șantajezi” © Instagram

După ce au divorțat, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au început să își ascută ghearele, în public. Cei doi au avut un dialog acid, la o emisiune TV, acolo unde au început să lanseze acuzații foarte grave.

La nici o zi de la divorț, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi lasă toată frustrările lor să iasă la suprafață. De la mici neînțelegeri s-a ajuns la acuzații grave. Bodi spune că are filmări cu Bianca, după ce aceasta ar fi luat mai multe pastile și după ce ar fi găsit-o întinsă pe jos, dimineața devreme. Vedeta a răspuns dur, susținând că este șantajată de fostul ei soț.

„În momentul ăsta consider că mă șantajezi. Asta e demnitatea ta de fost soț, mi se pare foarte urât să vii într-o emisiune să faci asta. Eu am trăit în casă cu un om care m-a filmat nonstop”, a spus Bianca, la o emisiune TV, ulterior confirmând și faptul că episodul povestit de Alex Bodi este adevărat. 

Cum se apără Bianca Drăgușanu

În apărarea ei, blonda spune că a fost nevoită să ia pastile de somn, din cauza supărărilor în relație. Mai mult, acuză că a făcut acest lucru pentru că fostul soț i-a luat telefonul și a lăsat-o fără posibilitatea de a se ocupa de munca ei din mediul online.

„Nu pot să accept felul în care manipulează și felul în care își folosește fata, când nici nu stă cu ea. De ce stă ea cu noi în casă?”, a fost una din acuzațiile lui Bodi.

Pe final, vedeta a spus că nu înțelege de ce trebuie să se justifice și este îngrijorată de viitorul în care fetița ei o să o vadă la TV, povestind acest episod.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro