Reacție neașteptată! Ce a spus Bianca Drăgușanu după ce a fost felicitată pentru că a semnat actele de divorț

+3 click pentru
galerie

Reacție neașteptată! Ce a spus Bianca Drăgușanu după ce a fost felicitată pentru că a semnat actele de divorț © Instagram

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au pus capăt mariajului, după șase luni de când au spus DA în fața ofițerului stării civile. Pare-se că blondina nu regretă deloc decizia de a semna actele de divorț! 

La câteva ore de la *vizita* pe care Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut-o la cabinetul notarial din Capitală, unde au semnat actele de divorț, blondina a postat o fotografie cu un mesaj pe măsură... situației. 

„Dumnezeu nu le dă cele mai grele lupte celor mai puternici soldați. El creează cei mai puternici soldați cu cele mai grele lupte ale vieții”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul fotografiei. 

Și, desigur, au urmat reacțiile. O admiratoare a Biancăi Drăgușanu i-a scris, într-un comentariu că „în sfârșit ai făcut ceea ce trebuia! Capul sus, fată frumoasă”.

Cum a reacționat blondina imediat ce a văzut comentariul admiratoarei? Ei bine, Bianca Drăgușanu a scris „Am scăpat”, semn că mariajul cu Alex Bodi devenise, cumva, o povara pentru ea.

Amintim că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat actele de divorț marți, 10 martie, la un cabinet notarial din Capitală. Omul de afaceri a fost cel care a înaintat actele. Întâlnirea la notar a fost presărată cu două mici incidente. 

Bianca Drăgușanu i-a aruncat telefonul pe geam lui Alex Bodi, după ce acesta din urmă i l-a spart. Motivul, ne-au povestit martorii, ar fi fost că blondina a încercat să-l filmeze. Atunci, conform celor prezenți în încăpere la divorț, Alex Bodi ar fi sărit să o lovească.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro