Exclusiv! Ce spune Alex Bodi despre manechinul cu care ar fi înlocuit-o pe Bianca! Ce relație este între el și bunăciunea Daria

+4 click pentru
galerie

Exclusiv! Ce spune Alex Bodi despre manechinul cu care ar fi înlocuit-o pe Bianca! Ce relație este între el și bunăciunea Daria © spynews.ro

Bianca și Alex Bodi și-au spus adio definitiv marți, 10 martie, la doar șase luni de când și-au unit destinele în față ofițerului de stare civilă! La câteva ore după ce au rupt orice legătură legală, semnând actele de divorț, Alex Bodi a și fost *cuplat* de presă cu o misterioasă domnișoară! Avem adevărul gol-goluț despre relația pe care o are acesta cu rusoaica, chiar de la el!

La scurt timp după ce Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au semnat actele de divorț, în presă a apărut informația că motivul pentru care cei doi au ajuns în această situație ar fi o rusoaica pe care Alex Bodi ar fi pus ochii!

Este vorba despre Daria Radionova, o rusoaica super sexy! Ei bine, Spynews.ro a stat de vorba cu Alex Bodi și a aflat cum stau, de fapt, lucrurile!

Ce spune Alex Bodi despre relația cu rusoaica

Alex Bodi ne-a dezvăluit că, într-adevăr, o cunoaște pe rusoaica Daria Radionova!

Domnișoara are provine dintr-o familie bună și a cunoscut-o din întâmplare, când lua masă cu un broker cunoscut. 

Doar că, pentru o cunoaște nu înseamnă că e și ceva între ei, nu? Alex Bodi a mai declarat, pentru Spynews.ro, că nu are nicio treaba cu ea, însă este conștient că Bianca Drăgușanu era geloasă pe această domniță. 

Prin urmare, toate zvonurile sunt... false! El și Daria Radionova nu sunt într-o relație, spune Alex Bodi.

Bianca și Bodi au pus punct definitiv relației

Marți, 10 martie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mers la un cabinet notarial, unde au pus punct mariajului! Cei doi au avut o relație tumultoasă, presărată cu împăcări și despărțiri, dar și multe planuri de viitor. Iată că, lucrurile nu au evoluat așa cum și-au dorit ei acum șase luni, când au ajuns în față ofițerului stării civile. 

Desigur, și când au semnat actele de divorț a ieșit show! Alex Bodi i-a spart telefonul Biancăi, iar ea i l-a aruncat pe al lui... pe geam! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro