EXCLUSIV. Ce s-a întâmplat între Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, în cabinetul notarial? A început să urle: "Sunaţi la 112!"

EXCLUSIV. Ce s-a întâmplat între Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, în cabinetul notarial? A început să urle: "Sunaţi la 112!" © spynews.ro

Spynews.ro a intrat în posesia unor informaţii incredibile în cazul divorţului dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! Cei doi au rupt orice legătură legală, dar nu înainte de a face "show" în cabinetul notarial!

Spynews.ro a anunţat în exclusivitate divorţul dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, dar şi ce s-a întâmplat la cabinetul notarial, marţi, 10 martie, la prânz.

Divorţul nu s-a desfăşurat în linişte! Asta pentru că, în cadru au apărut un telefon aruncat pe geam, unul spart, o vizită la un magazin pentru achiziţionarea unui alt device, primele declaraţii după divorţ şi... câte şi mai câte! 

Martorii de la divorţ ne-au dezvăluit lucruri nebănuite! Am aflat astfel, ce s-a întâmplat, de fapt, între Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, înainte de incidentele cu telefoanele. 

Potrivit celor spuse de martori, Bianca Drăguşanu a încercat să-l filmeze pe Alex Bodi, iar acesta din urmă, când a observat, a izbucnit şi a sărit să o lovească! Apoi, Alex Bodi i-a smuls telefonul din mână. 

Reacţia Biancăi Drăguşanu a fost, de asemenea, cutremurătoare! Blondina i-a luat telefonul lui Bodi de pe masă şi l-a aruncat pe geam. Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, nu?

Când a deschis însă geamul, Bianca Drăguşanu nu doar că a aruncat telefonul, ci a şi strigat după ajutor! "Sunaţi la 112!", a cerut blondina.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro