Primul gest după divorţ! Bianca Drăguşanu şi-a cumpărat alt telefon, după ce Alex Bodi i l-a spart! / VIDEO PAPARAZZI

Primul gest după divorţ! Bianca Drăguşanu şi-a cumpărat alt telefon, după ce Alex Bodi i l-a spart! / VIDEO PAPARAZZI © spynews.ro

Probleme după separarea legală! Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au semnat marţi, 10 martie, actele de divorţ, la un cabinet notarial. Nu s-a desfăşurat totul în linişte, ci au avut loc scene de-a dreptul spectaculoase. Telefonul lui Alex Bodi "a sărit pe geam", iar cel al blondinei a sfârşit... spart.

Imediat ce a plecat de la cabinetul notarial, Bianca Drăguşanu a mers să-şi cumpere un alt telefon. Asta pentru că, în timpul discuţiei de dinainte să semneze actele de divorţ, a avut loc un mic incident care a supărat-o!

Alex Bodi i-a spart telefonul şi... l-a luat cu el, după cum afirma blondina. 

"Mă duc să-mi cumpăr alt telefon. Da (n.r. este relaţia în care a făcut cele mai mari compromisuri).", ne-a declarat Bianca Drăguşanu.

Zis şi făcut! Bianca Drăguşanu a intrat apoi într-un punct de vânzare al unei reţele de telefonie mobilă, s-a aşezat hotărâtă pe scaun şi a cerut un alt device. 

Pare-se că s-a aruncat cu telefoane, la separarea legală dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi. Spunem asta pentru că, înainte să aflăm că blondina a rămas pe telefon, pe geamul cabinetului notarial a "zburat" telefonul lui Alex Bodi. 

Primele declaraţii ale celor doi

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi ne-au oferit primele declaraţii.

Prima ei reacţie a fost "Mi-a luat telefonul!". Întrebată dacă este de părere că s-a grăbit cu acest mariaj, vedeta a spus clar: "Da, m-am grăbit".

Întâlnirea la notar a durat aproximativ o oră jumate pentru că, ne-a spus Alex Bodi, au avut de vorbit "mai multe chestii".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro