Şi-au spus adio definitiv! Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au divorţat! Primele declaraţii: "M-am grăbit" / VIDEO EXCLUSIV

+4 click pentru
galerie

Şi-au spus adio definitiv! Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au divorţat / VIDEO EXCLUSIV © spynews.ro

După o relaţie tumultoasă, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au divorţat, la notar! Desigur, evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Omul de afaceri s-a ales cu telefonul aruncat pe geam! Nici blondina nu a "scăpat", apoi. Bodi i-a luat mobilul!

Bianca şi Bodi au mers până la capăt cu planurile de divorţ, de data aceasta!

Spynews.ro vine cu vestea bombă! Da, da, nu s-au mai răzgândit! Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au semnat actele de divorţ marţi, 10 martie, la cabinetul notarial! Una dintre cele mai controversate căsnicii din showbiz-ul autohton s-a încheiat!

Primele declaraţii după divorţ

După ce şi-au încheiat socotelile, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi ne-au oferit primele declaraţii.

Blondina a ieşit nervoasă din cabinet, iar prima ei reacţie a fost "Mi-a luat telefonul!". Bianca Drăguşanu a precizat că Alex Bodi i-a spart device-ul. Întrebată dacă este de părere că s-a grăbit cu acest mariaj, vedeta a spus clar: "Da, m-am grăbit".

Trebuie să menţionăm însă, că şi telefonul lui Alex Bodi a "suferit". 

CITEŞTE ŞI: Blondina i-a aruncat telefonul pe geam / VIDEO EXCLUSIV

Înainte să plece de la locaţie, Bianca Drăguşanu a mai oferit un răspuns care a lăsat pe toată lumea cu gura cascată! Ea şi Alex Bodi rămân... prieteni.

De cealaltă parte, Alex Bodi ne-a mărturisit că întâlnirea la notar a durat aproximativ o oră jumate pentru că au avut de vorbit "mai multe chestii".

Marţi, 10 martie, paparazzii Spynews.ro i-au surprins-o pe Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi la notar! Bianca Drăguşanu a sosit prima la locaţie, însoţită de alte trei persoane, dintre care doi bodyguarzi! Omul de afaceri a ajuns la câteva minute distanţă după blondină şi s-a afişat cu zâmbetul pe buze, cu o doză de ironie.

Cum a aflat Spynews.ro de divorţ

Vestea vine la scurt timp după ce, pe adresa info@spynews.ro, am primit documentul pe care Alex Bodi i l-a adus Biancăi, printr-un ordin judecătoresc. Practic, aşa am aflat că Alex Bodi a înaintat actele de divorţ. 

Problemele dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi nu au început de azi, de ieri, ci de acum câteva luni bune. Şi tentative de divorţ au mai existat!

Ba chiar, zilele trecute, Bianca Drăguşanu a venit la TV şi a povestit, cu lacrimi în ochi că încearcă de un an şi jumătate să fie cea mai bună versiune a ei. Mai mult, blondina preciza că îşi doreşte să fie „o femeie cu care consideră că orice bărbat are motive să se mândrească. Ideea este că eu sunt un om foarte mândru de mine şi de realizările mele, nu ma ce să-mi reproşez din niciun punct de vedere. Mai ales în relaţia pe care o am cu actualul meu soţ. Consider că merit să fiu iubită şi să primesc ceea ce dau. Am aşteptări prea mari!”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro