Scene şocante la notar! Bianca Drăguşanu i-a aruncat telefonul pe geam lui Alex Bodi, iar el i l-a spart / VIDEO EXCLUSIV

+3 click pentru
galerie

Scene şocante la notar! Alex Bodi a semnat, Bianca Drăguşanu nu vrea! Blondina i-a aruncat telefonul pe geam / VIDEO EXCLUSIV © spynews.ro

Marţi, 10 martie, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au dat nas în nas la notar! Teoretic, pentru a semna actele divorţ! Practic, în faţa paparazzilor Spynews.ro, s-au derulat scene şocante! Mai mult, Spynews.ro a aflat, pe surse, ce s-a întâmplat şi in cabinet!

Paparazzii Spynews.ro au pornit pe urmele Biancăi Drăguşanu şi a lui Alex Bodi! La cabinetul de notar, în jurul orei 11:30, blondina a ajuns însoţită de o femeie şi de doi bodyguarzi. Fără să ofere declaraţii, Bianca Drăguşanu a intrat în cabinetul notarial.

Aproximativ 10 minute mai târziu, la locaţie şi-a făcut apariţia şi Alex Bodi.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au divorţat

Când au ieşit din cabinetul notarial, lucrurile s-au lămurit. Cei doi au semnat, într-adevăr, actele de divorţ. 

Înainte de asta însă, Bianca Drăguşanu i-a aruncat telefonul pe geam lui Alex Bodi. Telefonul a ajuns pe acoperişul unui local, de unde a fost recuperat de un prieten. Avem imagini cu întreaga scenă, spectaculoasă din toate punctele de vedere!

Şi ca să fie treaba treabă, telefonul blondinei a sfârşit... spart. Da, da, Alex Bodi l-a luat şi... l-a spart. După divorţ, blondina a mers repede să-şi cumpere un alt device, sub privirile paparazzilor Spynews.ro.

Rămâneţi pe Spynews.ro pentru a afla ultimele detalii din scandalul momentului!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro