SUPEREXCLUSIVITATE! Document bombă despre divorțul Biancăi Drăgușanu de Bodi. A fost trimis cu executor judecătoresc

+2 click pentru
galerie

SUPEREXCLUSIVITATE! Document bombă despre divorțul Biancăi Drăgușanu de Bodi. A fost trimis cu executor judecatoresc © Arhivă

Un document bombă a ajuns în posesia Spynews.ro, iar protagoniști sunt Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Cei doi, care s-au tot despărțit și împăcat de-a lungul timpului, urmează să ajungă la cabinetul notarial, pentru a divorța.

Pe adresa info@spynews.ro, am primit documentul pe care Alex Bodi i l-a adus Biancăi, printr-un executor judecătoresc. Despre ce este vorba? Pe scurt, despre o înștiințare că blondina trebuie să se prezinte, marți, pe 10 martie, la notar, acolo unde ar urma să rupă orice legătură legală cu soțul ei.

Ceea ce înțelegem noi din acest lucru este că, de data aceasta, Bodi este cel care a înaintat actele de divorț și care dorește să se despartă de vedetă.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează

Cei care i-au urmărit îndeaproape pe cei doi probabil știu că, acum câteva zile, lucrurile se anunțau deja a fi mai puțin roz decât se credea. De ziua ei, Bianca Drăgușanu a venit la TV și, prin lacrimi, a povestit despre greutățile întâmpinate în relație.

„Eu tot încerc de un an jumătate să fiu cea mai bună variantă a mea şi să fiu o femeie cu care consideră că orice bărbat are motive să se mândrească. Ideea este că eu sunt un om foarte mândru de mine şi de realizările mele, nu ma ce să-mi reproşez din niciun punct de vedere. Mai ales în relaţia pe care o am cu actualul meu soţ. Consider că merit să fiu iubită şi să primesc ceea ce dau. Am aşteptări prea mari!”, spunea Bianca Drăgușanu.

Acum, rămâne de văzut dacă Bianca și Bodi chiar se vor prezenta la cabinetul notarial și vor merge până la capăt cu planurile de divorț. Tentative au mai avut în trecut, chiar Bianca declarând că nu se mai întoarce din decizia ei.

Așadar, rămâi alături de Spynews.ro pentru a afla dacă, într-adevăr, 10 martie 2020 va deveni ziua în care Bianca și Bodi divorțează!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro