Bianca Drăgușanu, petrecere de lux de ziua sa de naștere. Ce a răspuns Alex Bodi când a fost întrebat de cadoul blondinei / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu, petrecere de lux de ziua sa de naștere. Ce a răspuns Alex Bodi când a fost întrebat de cadoul blondinei / VIDEO © Instagram

Bianca Drăguşanu şi-a serbat ziua de naştere cu mare fast, aşa cum o ştim! Blondina şi-a strâns cele mai dragi persoane din viaţa ei, într-un restaurant de fiţe din Capitală! A curs şampania, dar au curs şi lacrimi. Din păcate, nu de fericire!

Bianca Drăguşanu a strălucit de ziua sa de naştere într-o rochiţă suoerbă, care îi punea in evidenţă silueta perfectă! Blondina a fost numai un zâmbet toată noaptea, deşi a mărturisit că în sufletul ei sunt lucruri care o apasă!

Vedeta şi-a adunat toţi prietenii la un restaurant de fiţe din Capitală, acolo unde s-a bucurat de muzică bună şi preparate delicioase până dimineaţa! Vedeta a primit multe cadouri şi flori, şi bineînţeles că de la marele party nu a lipsit nici Alex Bodi!

"Am multe motive sa fiu fericită! Sper sa se rezolve toate lucrurile!", a spus Bianca Drăguşanu, potrivit Antena Stars.

În ultima perioadă, în presă au tot existat tot felul de speculaţii şi semne de întrebare în ceea ce priveşte relaţia lor, însă Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au declarat că este totul normal între ei, dar ca în orice cuplu mai sunt şi mici certuri!

Întrebat de reporterii Antena Stars dacă i-a făcut vreun cadou, Alex Bodi a răspuns că "da, normal! Merită. Doar că o să ajunga duminică!".

Bianca Drăguşanu a avut parte şi de o surpriză din partea prietenilor ei! Un tort delicios, adus la masă cu câteva artificii!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro