De ce a chemat mama Biancăi Poliţia? Dezvaluiri exclusive! Ce a făcut Bodi în parc cu Bianca şi soacra

De ce a chemat mama Biancăi Poliţia? Dezvaluiri exclusive! Ce a făcut Bodi în parc cu Bianca şi soacra © Instagram

Zi de naştere cu final halucinant pentru Bianca Draguşanu! Relaţia ei cu Bodi a ajuns într-un moment dificil! Vedeta TV a plâns în direct, spunând că a ajuns la capătul puterilor în mariajul pe care îl are. Bodi a venit şi el, în direct! Şi... ce a urmat?! E lesne de înţeles! Cei doi au plecat la fel de certaţi. Bianca şi Bodi şi-au negociat împăcarea şi pe o bancă, în parc. Şocant e însă ce a urmat!

Un prieten apropiat al lui Bodi, care se afla la faţa locului, a dezvăluit pentru Spynews.ro tot ce s-a întâmplat.

Alex Bodi se afla pe o bancă, într-un parc din Capitală, alături de Bianca. Cei doi vorbeau, fără să dea semne că au vreo problemă, ba chiar se ţineau de mână şi se mângâiau drăgăstos.

Dintr-o dată, mama Biancăi, Madi Dragoş, şi-a făcut apariţia lângă cei doi soţi. Ea şi-a acuzat ginerele că vrea să o agreseze pe Bianca, alertând chiar şi Poliţia pentru acest lucru.

Mai mult, chiar Bianca ar fi încercat să îl liniştească pe soţul ei, sfătuindu-l să o ignore pe soacra pusă pe scandal.

Cum s-a terminat cearta din familie

La venirea Poliţiei, Bodi şi Bianca au fost găsiţi tot ţinându-se de mână, fără să existe tensiuni între ei, potrivit prietenului lui Alex Bodi.

Astfel, agenţii de poliţie veniţi la faţa locului nu au declarat că ar fi avut loc vreun incident între Bianca şi soţul ei, conflictul dintre Bodi şi soacra lui fiind aplanat pe cale amiabilă.

Bianca Drăguşanu, probleme de ziua ei

Frumoasa vedetă şi-a sărbătorit astăzi ziua de naştere, însă cadoul din partea soţului său nu a fost unul plăcut. Invitată la o emisiune tv, vedeta a izbucnit în lacrimi din cauza lui Alex Bodi.  Ea nu se simte apreciată de soţul său şi crede că nu îşi poate găsi liniştea lângă el.  

"Eu tot încerc de un an jumătate să fiu cea mai bună variantă a mea şi să fiu o femeie cu care consider că orice bărbat are motive să se mândrească. Ideea este că eu sunt un om foarte mândru de mine şi de realizările mele, nu am ce să-mi reproşez din niciun punct de vedere. Mai ales în relaţia pe care o am cu actualul meu soţ. Consider că merit să fiu iubită şi să primesc ceea ce dau. Am aşteptări prea mari!", susţine Bianca.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro