Nici nu și-a intrat bine în rolul de burlăciță, că deja e curtată non-stop. Bianca Drăgușanu, cadou din partea unui admirator secret

+3 click pentru
galerie

Nici nu și-a intrat bine în rolul de burlăciță, că deja e curtată non-stop. Bianca Drăgușanu, cadou din partea unui admirator secret © Instagram

Bianca Drăgușanu este, din nou, o femeie liberă și fără obligații. Frumoasa blondină i-a spus adio lui Alex Bodi și acum mulți viteji se arată la orizont, care ar face orice pentru a-i cuceri inima.

Au apărut zvonuri că s-ar fi împăcat cu Victor Slav, însă pentru moment cei doi nu au confirmat nimic. Cert este că se înțeleg foarte bine și fac o echipă bună în creșterea micuței Sofia. Așadar, Bianca Drăgușanu este curtată non-stop de diverși bărbați, care îi fac multe cadouri și o complimentează, în speranța că vor ajunge la inima ei. Așa s-a întâmplat și acum, când Bianca Drăgușanu i-a pus pe gânduri pe fani și a postat o fotografie cu un buchet imens de trandafiri roșii.

Întrebată de la cine i-a primit, blondina nu a ezitat să răspunsă și a dat de înțeles că nu duce lipsă de admiratori. "Cineva care mă iubește în secret.", a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro