Adevărul despre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi, la Istanbul?

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi © Instagram

S-au despărțit în cel mai exploziv mod, au părut să o ia pe drumuri separate, iar, recent, au fost împreună în Instanbul. Dar chiar s-au împăcat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi?

Ei bine, este clar că ceva-ceva tot este. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost la Istanbul, pare se, pentru a continua „negocierile” unei împăcări. Însă, diva ar mai avea încă de făcut un ultim pas spre concretizare.

„Ea are o afacere deschisă în oraş, în timp ce el avea câteva întâlniri importante în zonă. Să fie coinicidenţa atât de mare? Ei bine, nici nu ştim ce să nu credem! Cert este că soarta a făcut însă ca ei să se întâlnească, iar astrele au ”lucrat” intens pentru o împăcare. Deocamdată, vorbim de tatonări şi "negocieri" la Istanbul, vom vedea ce va urma”, au specificat surse apropiate cuplului, conform wowbiz.ro.

Mai mult, apropiații au explicat și motivul pentru care Bianca Drăgușanu evite să posteze, momentan, poze noi cu Alex Bodi.

„El încearcă să îi reintre în graţii frumoasei femei. Tentativele de revenire la vechea poveste de iubire demonstrează că despărţirea de Crăciun a fost una cu cântec. Ce s-a întâmplat atunci, la munte, nu ştim cu certitudine, dar Bianca l-a determinat pe Alex să se comporte două săptămâni total diferit de ceea ce simţea! Pare totuşi că ”true love”(n.r. dragostea adevărată) este între ei, altfel, bărbatul nu o mai răsfaţa într-un sejur în Turcia, nu o mai ducea la mese romantice şi apoi nu îşi mai posta nici imagini concludente. De partea cealaltă, ea se abţine să comenteze despre reconciliere, iar faptul că încă nu prezintă imagini cu el, înseamnă că este indecisă”, au mai spus apropiații.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro