„I-ai cerut Biancăi bani pe cadourile și pe vacanțele oferite?” Ce a răspuns Bodi Alex la această întrebare, după despărțirea de blondină

+3 click pentru
galerie

„I-ai cerut Biancăi bani pe cadourile și pe vacanțele oferite?” Ce a răspuns Bodi Alex la această întrebare, după despărțirea de blondină © Instagram

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează un cuplu, iar cum era de așteptat, fanii celor doi au început să-și pună tot felul de întrebări. 

După ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit au început să apară tot felul de curiozități în rândul internauților care îi urmăresc pe cei doi, pe rețelele de socializare. Și, pentru că toată lumea știe că cei doi au călătorit în toată lumea și milionarul i-a făcut blondinei cadouri frumoase, așa cum se procedează într-o relație, pe Instagramul său, Bodi Alex a primit o întrebare cam incomodă. 

„Bună, Alex. Este adevărat că i-ai cerut Biancăi bani pe cadourile și pe vacanțele oferite?” a întrebat o internaută, extrem de curioasă. 

Cu diplomație, Bodi Alex nu și-a lăsat prea mult timp răspunsul așteptat și i-a mărturisit curioasei cum stau lucrurile. 

„Bună...NICIODATĂ! Exclus așa ceva. Din câte știu, cred că e doar o invenție și nu ea ar fi afirmat așa ceva!” i-a răspuns Bodi Alex, acesteia. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro