Bianca și Bodi s-au despărțit, dar o altă divă de oraș încearcă să-l vrăjească! Cine este bomba sexy care îi „face curte”

+7 click pentru
galerie

După Bianca Drăgușanu, cine poate urma în viața lui Alex Bodi? O altă bombă sexy, evident! Este vorba despre o divă de oraș, care încearcă să îi intre în grații bogătașului. Și vorbim aici de o adevărată telenovelă!

Cine îi face curte lui Alex Bodi mai nou? Vă dăm un indiciu: este sexy, tot blondă și are un adevărat alai de drame romantice.

Mai exact, este vorba despre... Raluca Podea! Da, chiar ea. Aceeași Raluca Podea care a fost părăsită de Florin Pastramă. Același Florin Pastramă care i-a dat papucii pentru Brigitte Năstase. Și aceeași Brigitte Năstase care și-a înșelat fostul iubit, sub ochii unei țări întregi!

Iar acum, ce să vezi, Raluca Podea a pus ochii pe fostul iubit al nimei alteia decât Bianca Drăgușanu. Pentru că drama nu e dramă până nu se închide cercul!

Potrivit informațiilor Spynews.ro, Raluca Podea și Alex Bodi ar fi următoarea mare idilă a showbiz-ului. Despre blondină știm deja o grămadă. A fost trădată în iubire de mai multe ori de cât poate număra. La rândul lui, Alex Bodi a avut o relație cu năbădăi cu Bianca Drăgușanu, una plină cu mai multe despărțiri și împăcări.

Acum, însă, pare să nu mai fie deloc vorba de o împăcare, având în vedere că Bodi s-ar fi reorientat deja spre... o altă bunăciune a showbiz-ului.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro