Fac echipă bună în dormitor, însă nici la sală nu se lasă mai prejos. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, ipostaze tandre în sala de forță

+3 click pentru
galerie

Fac echipă bună în dormitor, însă nici la sală nu se lasă mai prejos. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, ipostaze tandre în sala de forță © instagram

Bianca Drăgușanu este în sfârșit fericită, iar asta se poate vedea oricând pe contul său de socializare. Vedeta postează zilnic imagini alături de soțul ei, Alex Bodi, cu care s-a căsătorit de puțin timp. Cei doi fac multe activități împreună, iar sala de forță nu este neglijată.

Bianca Drăgușanu înnebunește bărbați cu frumusețea ei, dar și cu trupul său bine sculptat. Frumoasa blondă merge la sală, dar niciun admirator nu se poate apropia de ea. Are un partner de măsură cu care se antrenează, chiar Alex Bodi. Cei doi petrec mult timp împreună și nu mai pot sta despărțiti mai mult de câteva ore. De aceeea, au ales să meargă chiar și la sala de sport împreună. Vedeta a postat pe contul său o serie de filmulețe în care apare pe un aparat de gimnastică, iar în departare soțul ei se antrena. Din neatenție, vedeta era să cadă, așa ca a chemat ajutorul partenerului, care în cel mai scurt timp a venit să-și ajute frumoasa soție. Îmbrățișați, cei doi se sărută cu foc și își dau frâu liber sentimentelor. 

Căsnicie fericită, alături de Alex Bodi

După mai multe împăcări și despărțiri, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să se căsătorească în urmă cu două luni. Deși la un moment dat au apărut zvonuri că afaceristul a fost violent, lucru infirmat cu vehemență de amândoi, acum se înțeleg de minune și au o relație la care mulți doar visează. De curând, cu ocazia zilei de naștere a fiicei Biancăi Drăgușanu, Sofia, cei doi au petrecut împreună cu Victor Slav, semn că relațiile sunt foarte solide și bazate pe respect. 

"Grandios! Avem două variante. Ori o să mă sune şi o să-mi zică <Ia-ţi rochia> pentru că am două rochii şi rochia aia mai simplă ar fi, urcă-te în avion pentru că mergem pe o plajă desculţi ori o să fie ceva care va fi foarte dificil de organizat în două săptămâni şi să zică <Vezi că trebuie să-ţi faci şi a doua rochie>. O să fie ceva foarte grandios! Ne-am gândit la ambele variante: ori una restrânsă cu prietenii, apropiaţi, ori... Avem variante, doar că n-avem timp!", a declarat Bianca Drăgușanu despre cununia religioasă alături de Alex Bodi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro