Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mai bifat o destinație de lux! Așa o răsfață afaceristul pe blondină. "Mulțumesc, Doamne, pentru viața mea minunată"

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mai bifat o destinație de lux! Așa o răsfață afaceristul pe blondină. "Mulțumesc, Doamne, pentru viața mea minunată" © Instagram

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc viața ca pe o vacanță. La propriu! Cei doi și-au făcut bagajele, s-au suit în avion și au ales o destinație la care multă lume doar visează. 

Cei doi au plecat de curând în Singapore, iar Bianca Drăgușanu și-a ținut fanii virtuali la curent cu tot ce a făcut în aceste zile. Blondina s-a fotografiat alături de iubitul ei, Alex Bodi, la balconul unei clădiri foarte înalte, și a avut și un mesaj emoționant. "Mulțumesc, Doamne, pentru viața mea minunată 🙏🏻♥️" 

Bianca Drăgușanu și-a anunțat sarcina în direct

"În direct, am o exclusivitate! Într-o lună o să fiu gravidă", a spus Bianca Drăguşanu. După ce toţi cei din platou şi-au arătat uimirea şi se pregăteau să o felicite, blondina a declarat că este vorba de o glumă.

"Am glumit, staţi liniştiţi", a încheiat Bianca Drăguşanu, râzând. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro