Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, vacanță de lux în Croația. Petrec timpul în cele mai exclusiviste locuri / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, vacanță de lux tocmai în Croația / VIDEO © Instagram

Ce face, ce nu face Bianca Drăgușanu, dar tot în vacante luxoase ajunge! De când s-a împăcat cu Alex Bodi o ţine numai într-o plimbare şi o distracţie. De data aceasta, cei doi nu au fugit prea departe, ci într-o staţiune de lux din Croaţia.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi călătoresc din ce in ce mai mult. Cei doi porumbei au plecat într-o vacanţă de vis la soare şi se pare că se distreză de minune. Cei doi nu duc lipsă deloc de bani şi îşi petrec timpul în cele mai exclusiviste locuri, potrivit Antena Stars. 

Bodi a dus-o pe focoasa blondină în Croaţia unde o răsfaţă de dimineaţa până seara. Cei doi îşi petrec majoritatea timpului la plajă, unde Alex nu o scapă nicio secundă din ochi pe divă. Blondina arată senzaţional, face furori pe litoral şi îi oferă toată atenţia iubitului său. Bianca radiază de fericire şi surprinde toate momentele frumoase petrecute in vacanţă de lux alături de afaceristul de succes.

După ce s-au săturat de soare, cei doi au ales să ia cina la un restaurant de lux din port unde s-au răsfăţat cu mâncăruri alese şi s-au plimbat ca doi îndrăgostiţi pe faleză. Se pare că Bianca a mâncat tot ce i-a pofit inima în vacanţă şi nu se abţine nici de la dulciuri dacă ar fi să ne luam după numeroasele postări din cofetării. Dar sigur îşi permite să se îndulcească din când în când pentru că ştim cu toţii că diva şi iubitul ei îşi petrec multe ore în sala de sport şi au grijă de silueta lor.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro