Zi mare pentru Bianca Drăguşanu. Anunţul făcut astăzi despre sora sa

+4 click pentru
galerie

Zi mare pentru Bianca Drăguşanu. Anunţul făcut astăzi despre sora sa © Instagram

Astăzi este una dintre cele mai importante zile pentru Bianca Drăguşanu. Blondina a fost chiar ea cea care a dat vestea, totul spre bucuria fanilor săi.

Zi mare pentru Bianca Drăguşanu

Spunem asta pentru că astăzi este ziua de naştere a surorii sale, Oana Drăguşanu. Bianca Drăguşanu şi sora sa au o relaţie perfectă şi se înţeleg cum nu se poate mai bine. 

Oana este mai mică cu câţiva ani decât sora sa, astfel că a reuşit să înveţe multe de la ea. Ba chiar şi în plan profesional Bianca Drăguşanu i-a dat lecţii surorii sale, astfel că în prezent Oana se poate lăuda cu o super afacere în oraşul natal. Aşa cum spuneam, Oana este una dintre cele mai importante persoane din viaţa Biancăi, astfel că sora sa cea mare i-a transmis mezinei un mesaj extrem de emoţionant de ziua sa, pe reţelele sociale.

"La mulţi ani, scumpa mea soră. Te iubesc mult", a scris Bianca Drăguşanu pe Instagram.

Bianca Drăguşanu, legătură strânsă cu sora ei

Bianca Drăguşanu şi sora ei au reuşit să treacă împreună prin multe. Blondina i-a fost alături surorii sale atunci când a divorţat de soţul său, iar ajutorul i s-a întors acesteia, atunci când şi ea, la rândul ei, a trecut prin mai multe eşecuri în dragoste. Tocmai de aceea, pentru că voia să ca toată lumea să ştie ce rol important joacă Oana în viaţa ei, Bianca Drăguşanu a decis să-i fie pereche, anul trecut, când au fost plecat în Asia Express. Chiar dacă nu le-a fost uşor, atât cât au stat în emisiune, cele două nu s-au lăsat şi s-au sprijinit una pe cealaltă, aşa cum fac surorile.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro