Bombă sexy în țară, bombă sexy și-n afară. Bianca Drăgușanu nu se lasă cu una cu două. Cum și-a făcut apariția/ FOTO

+3 click pentru
galerie

Bombă sexy în țară, bombă sexy și-n afară. Bianca Drăgușanu nu se lasă cu una cu două. Cum și-a făcut apariția.FOTO © arhiva

Toată lumea știe că Bianca Drăgușanu este o adevărată bombă sexy, iar vedeta nu se lasă niciodată mai prejos. Plecată în Dubai, soția lui Alex Bodi pozează sexy pentru fanii de pe Instagram, dar trage din greu pentru a arăta așa. 

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai sexy vedete de la noi. După căsătoria cu Alex Bodi, vedeta este din ce în ce mai fericită și totodată arată din ce în ce mai bine. Blondina se află în Dubai și a dorit să împărtășească cu fanii de pe Instagram câteva fotografii. Într-una din pozele postate, blondina a reușit să încingă mințile bărbaților cu apariția sa.

Cu o rochie foarte scurtă, a lăsat la vedere picioarele înalte și bine tonifiate. Peisajul de poveste din spate nici că nu mai este observat, deoarece focoasa blondă a reușit să capteze atenția urmăritorilor săi prin trupul foarte bine lucrat. Totuși, pentru acest trup este nevoie de multă muncă, iar Bianca Drăgușanu nu lasă sportul deoparte, nici măcar când este pleacată din țară. Soția lui Alex Bodi a mers într-una din sălile de gimnastică din Dubai și a tras din greu pentru a avea corpul perfect. Orice antrenament este important, așa că nu ratează nici o ocazie. 

Bianca Drăgușanu mănâncă sănătos și face foarte multă mișcare, iar de multe ori merge la sală chiar alături de soțul ei, Alex Bodi. Cei doi s-au fotografiat și s-au filmat în timp ce lucrau din greu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro